Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Popis nehnuteľnosti

Prvá rezidencia od FashionTV v Dubaji


FASHIONZ – Haute Couture životný štýl, kde sa oslavuje individualita a móda ožíva každý deň. Zažite luxusné bývanie v FASHIONZ, jednej z najvyšších veží v Jumeirah Village Triangle. FASHIONZ, je inšpirovaný ikonami štýlu, je moderný s dokonalou kombináciou vnútorného a vonkajšieho vybavenia, aby vám priniesol svet pohodlia, luxusu a štýlu.

Oddýchnite si v jedinečnom estetickom centre salónu FTV pod značkou FashionTV, kde sa môžete štýlovo rozmaznávať. Honosná strešná reštaurácia FashionTV s bazénom ponúkne sofistikovanú atmosféru a delikátnu kuchyňu, zatiaľ čo kaviareň FTV Café bude perfektnou destináciou pre vaše štýlové, no neformálne stretnutia s priateľmi. FashionTV Gym and Spa vám pomôže udržať si kondičnú rutinu a omladiť vaše zmysly. V FASHIONZ bol každý detail premyslene vytvorený, aby vám poskytol jedinečný životný zážitok. Príďte a zažite stelesnenie luxusného bývania do FASHIONZ by DANUBE.

Jumeirah Village Triangle (JVT) sa ukázal ako jeden z najambicióznejších projektov s brilantne vypracovanými plánmi. Berúc do úvahy všetky demografické výzvy, toto slobodné, uzavreté spoločenstvo sa nachádza na severnej strane Dubaja. Oblasť je strategicky rozvinutá medzi Sheikh Mohammed Bin Zayed Road a Al Khail Road, dve z hlavných diaľnic v SAE, čo umožňuje lepšiu dostupnosť do iných centrálnych miest emirátu.

Ceny apartmánov začínajú od:

  • 1+kk: AED 800,000
  • 2+kk: AED 1,325,000
  • 3+kk: AED 1,760,000
  • 4+kk: AED 2,500,000

Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Celková plocha:
67 m2
Úžitková plocha:
67 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jurček Richard Ing. Mgr.

Jurček Richard Ing. Mgr.

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English
rusr lrm narks sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti