Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Projekt Moja Kubáň, Kubánské náměstí, Praha 10 - Vršovice

Ulica: Kubánské náměstí
Obec: Praha 10
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Druh: Developerské projekty
Typ: Predaj
Typ projektu: Výstavba bytov

Popis developerského projektu

Projekt Moja Kubáň


V centre Kubánskeho námestia na Prahe 10 nájdete jedinečný dom, ktorý bol postavený v šesťdesiatych rokoch minulého storočia a vzhľadom na jeho nezameniteľnú fasádu obloženú pieskovcovým kameňom sa okamžite stal reprezentatívnou dominantou tohto miesta. Vďaka komplexnej a starostlivej rekonštrukcii domu Moja Kubáň tu vzniknú mimoriadne loftové byty s výškou stropu takmer päť metrov a účelné investičné jednotky v druhej časti budovy.

Domom prechádza veľkorysé mramorové schodisko, v strede ktorého bude umiestnený presklený výťah, ktorý vás pohodlne vyvezie až do 4. nadzemného podlažia. Tento reprezentatívny priestor je doplnený o oceľové detaily a dostatok denného svetla zaisťujú tradičné a módne sklenené luxfery. Na existujúcej streche potom budú vybudované iba dva exkluzívne byty s veľkorysými terasami a nádherným výhľadom do ďalekého okolia.

Novo vznikajúce jednotky budú mať dispozície od 1 + kk až po 4 + kk a vybrané byty nadštandardnú výšku stropov, obytné alebo spacie poschodia a terasy s výhľadom na celé námestie. Aby sme podčiarkli jedinečnosť miesta a architektúru domu, zvolili sme pre vybavenie jednotlivých bytov štandard COMFORT, ktorý zahŕňa kvalitné plávajúce podlahy, keramickú dlažbu a veľkoformátové obklady. Súčasťou tohto štandardu je aj kvalitná sanita od preverených dodávateľov.

Projekt Moja Kubáň je v mieste, kde pre svoj život v meste nepotrebujete automobil. Všetko je na dosah ruky a do vzdialenejších miest je možné pohodlne dôjsť na zdieľanom bicykli alebo MHD. Na prízemí domu sa bude nachádzať supermarket a priamo pred domom sa konajú pravidelné farmárske trhy.

V okolí nájdete ďalšie obchody, služby, kaviarne, úrady, ale aj vyhlásené ulice, ako je Krymská, ktorá sa stala kultúrno-spoločenským centrom celých Vršovíc. Na dobré víno je možné zájsť do Grébovky, za vonkajším športovým využitím napríklad do Riegrových sadov s úžasnou atmosférou a neopakovateľnými výhľadmi na západy slnka nad Pražským hradom.

Užívajte všetko, čo vám mesto ponúka a vyberte si originálne bývanie v srdci Vršovíc. Bývajte v budove, ktoré chýbalo veľmi málo, aby bola zapísaná na zoznam kultúrnych pamiatok. Zažite Moju Kubáň.

Lokalita

Kubánske námestie je takmer v centre mesta, ale bez davov turistov. Všetko, čo potrebujete, máte na dosah ruky. Nákupné možnosti, farmárske trhy, kultúru, kiná, reštaurácie, alternatívne kluby a kaviarne, vinárne, ale aj všetku občiansku vybavenosť, ako sú úrady, lekár alebo nemocnica. V tejto lokalite je automobil úplne zbytočný, pretože všade dôjdete pohodlne pešo za pár minút.

Na vzdialenejšie miesta sa dostanete napríklad na zdieľanom bicykli alebo pomocou MHD. Zastávka električiek a autobusov je takmer pri dome. K najbližšej stanici metra je to len 3 minúty jazdy električkou. Na výlety za Prahu môžete využiť napríklad vlak, ktorého zastávka je 15 minút chôdze od domu. Pre väčšie nákupy je možné zájsť do Nákupného centra Eden, ktoré je vzdialené 10 minút pešo. Koncerty a športové stretnutia na vás čakajú 700 metrov od domu v Sinobo Stadium. V centre Vršovíc sa rozhodne nudiť nebudete.

Cena od 235 487 EUR

* Ku všetkým jednotkám je nutné dokúpiť pivnicu v cene od 6 153 EUR

Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk

Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299   

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 
Číslo:
Počet izieb: 2
Obytná plocha: m2
Poschodie: 4
Balkón/Lodžia: m2 / m2
Terasa: m2
Celková plocha: m2
Stav: aktívne
Cena: 235 487 €
Číslo:
Počet izieb:
Obytná plocha: 112 m2
Poschodie: 4
Balkón/Lodžia: m2 / m2
Terasa: m2
Celková plocha: 112.1 m2
Stav: aktívne
Cena: 519 200 €
Číslo:
Počet izieb:
Obytná plocha: 944.34 m2
Poschodie: 6-7
Balkón/Lodžia: m2 / m2
Terasa: m2
Celková plocha: 950 m2
Stav: aktívne
Cena: V RK

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
50.49 m2
Úžitková plocha:
49.4 m2
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
G
Parkovanie:
verejné
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jurček Richard Ing. Mgr.

Jurček Richard Ing. Mgr.

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English
rusr lrm narks sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti