Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Na predaj dom 3+1 Kostoľany pod Tribečom

Ulica: Kostoľany pod Tribečom
Obec: Kostoľany pod Tribečom
Okres: Zlaté Moravce
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Popis nehnuteľnosti

LEADERS & PARTNERS Nitra vám ponúka na predaj Rodinný dom vhodný na celoročné bývanie, alebo chalupa v obci Kostoľany pod Tribečom.
Dom tehlový, suchý, odizolovaný, zateplený, plastové okná, dvere, žalúzie. Zdravý krov, škridľová strecha.


Dispozícia domu: je 3+1, (obývačka a spálňa sú nepriechodné), medzi nimi prechodná izba (detská/hosťovská, či pracovňa), kúpeľňa s wc, chodba, kuchyňa, komora, dieľňa, krytá veľká terasa a menšia záhradka+kôlňa, predzáhradka, a veľká záhrada cez 600m2. Zobytniteľné, suché podkrovie nad celým domom (dá sa tu spraviť 1 veľká, alebo 2 menšie podkrovnné izby). Celkom 79,3 m2 užitkovej plochy+terasa 19,5 m2 a záhrada, viď. výňatok z LV vo foto.
V dieľni by sa ľahko dal vybudovať malý wellnes, (napr. sauna a vírivka), alebo dobudovaním okna aj ďalšia, 4 izba, s možným vstupom aj z kuchyne/ z terasy. Zbúraním kôlne vie vzniknúť priestor pre garáž/ kryté státie na 1-2 autá. Funkčný komín, akt.zaslepený, no ľahko by sa v spálni dal spraviť aj romantický krb.


IS: plyn, elektrina, voda z vlastnej studne, vykurovanie ohrevom vody skoro novým plynovým kotlom do radiátorov. Nízke mesačné náklady do cca 130€/mes. Predpríprava na napojenie na kanalizáciu v obci už je vykopaná, príprava v dome na wc je, aj nové wc zakúpené je. ( Čaká sa len na čističku odpad. vôd a napojenie-tento rok, preto sa neriešila už ani žumpa. Zatiaľ je v kúpeľni na mieste budúceho wc, chemické wc a za terasou aj suché wc, vedľa kôlne).


Vhodné na trvalé bývanie, alebo ako chalupa.
Výborná poloha: autom NR 22km/ 15-20min, ZM 11km/+-10min, na R1 do 10min autom, napr. v BA ste za cca hodinu (výjazd od Beladíc). V starobylej NR všemožná obč.vybavenosť a kultúrne vyžitie.
Domček je v srdci pokojnej, z časti chalupárskej obce, pri námestíčku, v spoločnom dvore. Pohodoví susedia sú len chalupári, v sezóne sú tu viac, prevažne cez víkendy. V zime max.cez sviatky. Nad obcou hrad Gýmeš, cez kopec rekreačná lokalita Jelenec a jazero. Krásna príroda, lesy. Možnosť hubárčenia, rybárčenia,turistiky, do hodiny (a menej) autom sú celoročne termály (Podhájska, Tvrdošovce, Santovka, či termál.kupalisko v Leviciach a pod.), "za rohom" aj vinárska oblasť a zámok Topoľčianky, žrebčín. Obcou preteká potok, ktorý je aj na konci udržovanej záhrady. V obci prameň výbornej vody. Pri dome autobusová zastávka (dobré spojenie do ZM/NR), cez cestu obchodík so zmiešaným tovarom. Pošta a viac obchodov v susednej obci, 5min.autom, či 10 min na bicykli.
Príjemní susedia. Kľud. Možnosť grilovať si na terase, alebo dopestovať si ovocie, zeleninu, chovať hydinu, na záhrade je vinič, nejaké ovocné stromy.
 

Cena: 75.000 Eur

V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte:

Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600

martin.khun@lpreality.sk

https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307

 

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
98.8 m2
Úžitková plocha:
79.3 m2
Plocha pozemku:
626 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
studňa a vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
19.5 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti