Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Predaj 6 izbový rodinný dom so saunou

249 555 €
vrátane zariadenia
Splátka úveru: *
Ulica: Rozbehy 22
Mestská časť: Rozbehy
Obec: Cerová
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava.

Víkendový dom, chalupa alebo len - dom. Hodinu od Bratislavy, v úplne inom svete. Máte pár susedov, ale zároveň pocit priestoru a súkromia. Lesy okolo. Golf neďaleko. Pokoj a ticho. Priestor na super party alebo veľkú rodinu (prespí tam pohodlne 14 ľudí), ale aj útulno pri krbe pre dvoch. Záhrada. Sauna. Východ slnka pri meditácii na Korlátku.

Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj 6 izbový rodinný dom. Je nádherne zariadený (predáva sa so zariadením).  Má veľkú záhradu 1390 m2.

3D: https://my.matterport.com/models/MqEsKTac6s9

Tento útulný dom ponúka dokonalý oddych na víkendy (všetci hostia si pochvaľovali zázračný spánok), zázemie a pokoj na prácu (wifi a terasa s výhľadom do záhrady) alebo miesto, kde zhromaždíte veľkú rodinu a budete grilovať. Dá sa v ňom tiež okamžite bývať so všetkým komfortom od kávovaru, cez práčku po umývačku.

Dispozícia: Prízemie: vstupná chodba, WC, sprchový kút, kuchyňa s nádhernou funkčnou kachľovou pecou, samostatná jedáleň, spálňa, chodba s roldorom na mieru, schody na 1 N.P, vstup do pivnice, priestranná terasa s výhľadom do záhrady. Hrubé múry zabezpečujú príjemný chládok.

1. n.p: obývacia miestnosť s krbom, kúpeľňa s rohovou vaňou, WC, balkón s nádherným výhľadom, kuchynský kút, spálňa 2x.

Dvor: drevený prístrešok na auto, vstup do pivnice, kôlnička (sú tu až tri kôlničky ), fínska sauna so sprchou a  kaďou na ochladenie, oddychová miestnosť s dvomi lehátkami. 

Zariadenie: chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, pračka, kachľová pec, jedálenský stôl masív pre 6-10 osôb, manželská posteľ 2 krát, komody, skrine, vysávač, kávovar, ľadostroj, roldor na mieru, komoda masív, skrine s vitrínou masív, smaltové riady, sedacie súpravy, knižnica, funkčný krb, kuchynská linka 2x, nočné stolíky, rohová vaňa, sprchovací kút, 2x WC, lehátka, a mnoho ďalšieho.....

Odporúčanie makléra: Tento dom je výnimočný. Hneď po vstupe do kuchyne si Vás podmaní atmosféra ktorú vytvára na mieru robená kachľová pec so sporákom. Krásne udržiavaný dom, záhrada, zeleň. Nachádzajú sa tu ihličnaté stromy, ktoré Vám počas leta robia nádherný tieň, ale celý dvor je otvorený, priestranný a slnečný. Sú tu fajn susedia, pretože ako všetci vieme spolu s nehnuteľnosťou si kupujeme aj susedov. Na dvore ste v podstate neviditeľní a užijete si absolútne súkromie v hojdacej sieti alebo v snehu po saune. V roku 2012 - 2013 a čiastočne 2014 prešiel tento dom kvalitnou rekonštrukciou, nová strecha, výmena plynových, vodovodných rozvodov, montáž plynového kotla, radiátorov v celom dome, bola robená dlažba v kuchyni a hale, v jedálni a spálni na prízemí bola repasovaná krásna drevená podlaha, na poschodí sa nachádza plávajúca podlaha. Dom je pripravený na okamžité nasťahovanie, plne funkčný - ale ak chcete s neho spraviť luxusnú nehnuteľnosť, tak je potrebných zopár úprav (fasáda, ploty ). Okolie poskytuje vynikajúcu základňu na turistiku v Karpatoch, výnimočné prostredie na relax a je v dosahu prestížneho golfového areálu Penati Golf Resort. Pri využití domu na víkendy má majiteľka zabezpečené upratovanie domu a udržiavanie záhrady u susedov priamo v dedine. Dom je výnimočný pre ľudí, ktorí dokážu výnimočnosť oceniť. Má svoje vzácne čaro.

UŽ SA BALÍTE - ???

Cena vrátane zariadenia: 249 555,- €

Tešíme sa na obhliadku s Vami. Jednoznačne osobná obhliadka Vám umožní spoznať tento krásny rodinný dom.

Prevedieme vás celým procesom predaja rýchlo a bezpečne - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.

Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. Bude sa robiť obhliadkový deň aby sme mali na každého Klienta čas mu predstaviť tuto nádhernú nehnuteľnosť.

V prípade, že o nehnuteľnosť prejaví a zaregistruje sa v našom realitnom systéme viacero záujemcov o kúpu, platí licitácia predajnej kúpnej ceny. V tom prípade si vlastník nehnuteľnosti vyhradzuje právo uzavrieť kúpnu zmluvu s tým záujemcom, ktorý v rámci licitácie kúpnej ceny ponúkne najvyššiu ponuku navýšenia kúpnej ceny. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie

!!GARANCIA!!
---------------------------------------------------------------------------------
1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti
2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod)
3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností
4.zabezpečenie znaleckého posudku
5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou)
6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu!
-------------------------------------------------------------------------------------

Našim klientom poskytujeme nasledovné služby
– kompletný právny servis a poradenstvo
– finančné služby
– cenovú analýzu nehnuteľnosti
– odkúpenie nehnuteľností
– home staging
– profesionálne fotenie
– 3D obhliadky

Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2443

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
1390 m2
Úžitková plocha:
220 m2
Plocha pozemku:
1390 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Podlahová plocha:
100 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Plocha balkóna:
10 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Terasa plocha:
18 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
16 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Vondráček Jaroslav

Vondráček Jaroslav

Manažér

  • Slovensky
  • Česky
  • Български
  • Српски
narks lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti