Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Na predaj 4 izbový byt, KVP ul. Wurmova s loggiou

Ulica: Wurmova
Obec: Košice-Sídlisko KVP
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners s.r.o. so súhlasom klienta ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt na ul. Wurmova, sídlisko KVP. Byt so skvelou dispozíciou ponúka praktické bývanie pre väčšie rodiny, alebo aj ako výborná investičná príležitosť.  

Výhodou tohto bytu je jeho veľkosť a priestrannosť. Je v osobnom vlastníctve,  má zasklenú loggiu a ešte ho dopĺňa aj pivnica.  Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: murované jadro, plastové okná, podlaha v kuchyni, predsieni, kúpelni s vaňou+2x umývadlo, veľké zrkadlo, samostatné WC. Čiastočnou opravou prešla aj elektroinštalácia. Súčasťou vybavenia bytu je odkladací priestor v priedsieni, kuchynská linka. Je po staršej rekonštrukcii, má veľkorysú rozlohu 82m2. Ide o príjemne slnečný a teplý byt. Je na 6 poschodí z/8p. Výťah je aktuálne po rekonštrukcii a stojí priamo na poschodí. Blok disponuje 2 vchodmi, z toho jeden je bez schodov bezbarierový, čo je aj výhodou tohto bloku. 

Lokalita.
Sídlisko KVP ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: Drocárov park v tesnej blízkosti, pešia zóna, v dosahu je niekoľko MŠ a ZŠ, súkromné malé potraviny, OC coop Jednota, Fresh, Klas, Billa, Lidl, kaderníctvo, lekáreň, moderné detské ihriská, športoviská, pizzeria, pošta, MHD, verejné parkoviská, centrum pre seniorov. Je ideálnym miestom pre všetky vekové kategórie.

Bytový dom: panelový 8 poschodový, výťah, domofón, na poschodí sú 2 bytové jednotky, čo ponúka kľudné nerušené bývanie.  

Byt je kúpou voľný. Možnosť kúpy na hotovosť aj na hypotekárny úver, ktorý je môžné vybaviť v spolupráci s RK.

Ak Vás táto ponuka zaujala, pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky ma neváhajte  kedykoľvek kontaktovať na čísle 0907887029.  
 
Cena nehnuteľnosti je 179.000€  

Našim klientom poskytujeme – kompletný právny servis a poradenstvo – úvery, komplexné finančné služby... Ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť na:     https://lpreality.sk     

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu 

In The City   Referenčný odkaz: https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2519 

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
82 m2
Úžitková plocha:
82 m2
Poschodie:
6
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Internet:
áno - káblový rozvod
Zateplený objekt:
nie
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Brenwasserová Jana

Brenwasserová Jana

maklér

  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti