Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Nadštandardný 4-izbový byt na Kuzmányho ulici v Košiciach.

Ulica: Kuzmányho
Mestská časť: Kuzmányho sídlisko
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa nadšdandardný 4-izbový byt na Kuzmányho ulici v Košiciach.

Byt sa nachádza na 3. podlaží a  pozostáva z obývacej izby, kuchyne, troch nepriechodných izieb, zasklennej loggie, chodby, kúpeľne s toaletou a samostatnej toalety.  

Orientácia bytu je V-Z. Izby sú vybavené klimatizáciou, internetovým rozvodom. V byte sú 4 veľké vstavané skrine (chodba + 3 izby), moderná kúpelňa, knižnica v obývačke a krásna kvalitná kuchynská linka s množstvom úložného priestoru a led podsvietením. K bytu patrí pivnica, plus je možnosť odkladania vecí aj do spoločného priestoru so susedom. V bytovom dome je nový výťah s prístupom až do pivníc , bezbariérový prístup.

Výborná občianska vybavenosť v okolí: detské ihrisko, futbalové ihrisko, basketbalové ihrisko a nový park na Kuzmánke s workout ihriskom a ďalším detským ihriskom, pošta, obchody, reštaurácie, obchodné centrum Tip Top, OC Lipa, lekári, škôlky,školy. 

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností.

V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0908611843.

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaný o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Potrebujete úver,poistenie  alebo finančné poradenstvo? Tak  vyskúšajte novú aplikáciu   In The City jednoduchá bezplatná registrácia pomocou nasledovného linku:

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2507

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
78 m2
Úžitková plocha:
78 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Poschodie:
3
Loggia:
áno
Počet izieb:
4
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Materiál:
panel
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Miškey Zuzana

Miškey Zuzana

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Italiano
  • Magyar
  • Česky
sora narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti