Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Projekt BACKYARD Dejvice, Praha 6, Česko

Ulica: Studentská
Obec: Praha 6
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Druh: Developerské projekty
Typ: Predaj
Typ projektu: Výstavba bytov

Popis developerského projektu

BACKYARD Dejvice


Nie je to len bývanie. Je to svet pohody v srdci pulzujúceho mesta. Tu načerpáte energiu slnečného svitania pri šálke kávy alebo čaju, po náročnom dni si zase vychutnáte pohárik dobrého vína a výbornú večeru. Nájdete tu grill zónu, miesta pre piknik a veselé posedenie s priateľmi, rovnako ako priestor pre zaslúžený relax a osobnú meditáciu. Zelení presýtený dvorček je otvorený všetkým vašim potrebám, túžbam a vášnym

Len Dejvice boli stvorené ako luxusná rezidenčná štvrť a nikdy nestratili nič zo svojho výsadného postavenia. Dnes predstavujú aj významné centrum vzdelania a vedy. V dejvickom kampuse šiestich vysokých škôl a inštitúcií sa takmer každý deň konajú najrôznejšie akcie, spravidla otvorené širokej verejnosti.

Funkcia bývania tu dosahuje svoje maximum. BackYard Dejvice reprezentuje dynamiku života v meste a súčasne poskytuje aj tak potrebné pokojné zázemie. Puristická architektúra je previazaná s náladou zeleného vnútrobloku, ktorý ešte násobí komfort 40 exkluzívnych jednotiek o rozmeroch od 13,9 m² do 52 m² a dispozíciách 1+kk až 2+kk.

Koncept funkčného bývania BackYard Dejvice harmonicky snúbi historické genius loci a moderné technológie. Dokladom je precízne opravené schodisko a chodby, rovnako ako presklený vonkajší výťah, efektne prepájajúci celý päťpodlažný dom. Elegantnú fasádu zdobia nové okná, z ktorých sa vďaka vnútrobloku máte stále na čo pozerať. Vhod príde aj praktická kolkáreň či nová práčovňa so sušiarňou v suteréne domu.

Všetky jednotky sú dostupné v štandarde White Wall, ako biele miesto, do ktorého môžete ľahko premietnuť svoje farbisté predstavy. Je len na vás, ako si predstavujete ideálny domov. Sami si zvolíte, ako by mali vyzerať podlahy, obklady, kuchynská linka, sanita či osvetlenie. Všetkých päť kľúčov k perfektne vyladenému bývaniu máte vo svojich rukách. Finálna podoba interiéru je v réžii nových majiteľov.

Lokalita

Štvrť plná kaviarní, reštaurácií, klubov, zábavy, kultúry i športovo-relaxačných miest. To sú Dejvice, ktoré patria k mestskej časti Praha 6. Ich charakter utvárajú luxusné vilové oblasti Hanspaulka a Baba, rovnako ako rozsiahly vysokoškolský kampus s modernou budovou Národnej technickej knižnice.

Dopravné spojenie je tu vynikajúce. MHD sa za 30 minút dostanete dokonca aj na letisko, 20 minút to zaberie autom. Do centra to MHD trvá 14 minút, autom 20 minút. Parkovať môžete v podzemných garážach hneď pri dome, prípadne využiť verejné parkoviská v okolí. Vlastné auto však nie je nevyhnutné! Dejvice sú totiž lokalitou zdieľaných vozidiel či bicyklov. Všade sa navyše dostanete pohodlne pešo, všetka občianska vybavenosť je tu po ruke. Zájsť si môžete aj na Pražský hrad a do Kráľovskej záhrady. Nevezme to viac ako 15 minút.

Cena od 150 320 EUR

Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 
Číslo:
Počet izieb: 1
Obytná plocha: 20.6 m2
Poschodie: 5
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa: m2
Celková plocha: 21.9 m2
Stav: aktívne
Cena: 150 320 €
Číslo:
Počet izieb: 1
Obytná plocha: 38.3 m2
Poschodie: -1
Balkón/Lodžia: m2 / -
Terasa: m2
Celková plocha: 54.4 m2
Stav: aktívne
Cena: 236 910 €
Číslo:
Počet izieb: 2
Obytná plocha: 49.2 m2
Poschodie: -1
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa: m2
Celková plocha: 71 m2
Stav: aktívne
Cena: 297 238 €

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
21.9 m2
Úžitková plocha:
20.6 m2
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
1
Parkovanie:
verejné
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jurček Richard Ing. Mgr.

Jurček Richard Ing. Mgr.

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English
rusr lrm narks sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti