Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária L&P reality a maklér Katarína Šulcová Dvořáková vám ponúka na predaj 1 izbový byt v novostavbe na adrese ul. Gabor Dojko v Užhorode.

Táto elitná stavba je bytový 3 poschodový komplex CLUB HOUSE s malým počtom bytov. Byt s balkónom 6,85 m2 sa nachádza na prvom poschodí. Momentálne sa robia finálne práce a byt bude čochvíľa hotový, pripravený komplet na bývanie.
Klubový dom je postavený technológiou monolitického rámu s nosnými stenami vyplnenými keramickými blokmi. Na zateplenie sú použité platne z minerálnej vlny o hrúbke 10cm. Byty majú individuálne elektrické kúrenie, sú inštalované radiátory a kotol.
Na prvom poschodí domu je nebytový priestor v ktorom je možné po uvedení objektu do prevádzky zriadiť obchod, kaderníctvo, teda je tu možnosť podnikania. 
Pri obytnom komplexe je parkovisko pre rezidentov.

Rezidenčný komplex sa nachádza v centrálnej časti Užhorodu, v blízkosti je škola, lýceum, aquapark, obchody, kaviarne.  Určite oceníte aj blízkosť nábrežia rieky Vuž, tak isto hradu ,všade sa dostanete  pešo pohodlne v rámci prechádzky a odddychu. Kultúrne vyžitie ponúka Park kultúry a oddychu Pydzamkovy.

Táto atraktívna investičná kúpa ponúka investorovi zaujímavú výnosnosť a návratnosť kúpou tohto bytu.
V prípade záujmu sa môže byt aj prenajímať. Po dohode zabezpečíme kompletný servis súvisiaci s prenájmami. Je tu aj možnosť financovania bytu na splátky.
Cena bytu zahŕňa komplet právny servis v rámci legislatívy UA so zabezpečením obhliadky a právne ošetreného prevodu nehnuteľnosti na kupujúceho. 
Ak vás naša ponuka oslovila, kontaktujte nás a obhliadku aj kúpu sprostredkujeme k vašej spokojnosti.


 

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
38 m2
Úžitková plocha:
38 m2
Zastavaná plocha:
38 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
áno
Parkovanie:
áno
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Pozrieť na mape

Maklér

Šulcová Dvořáková Katarína

Šulcová Dvořáková Katarína

maklér

  • Deutsch
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti