Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Chata so záhradou Košice - Ťahanovce, Pod Viničkami

Ulica: Pod Viničkami
Obec: Košice-Ťahanovce
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa záhradu s chatou v mestskej časti Košice - Ťahanovce v časti Pod Viničkami II. Chata je novostavba  z top stavebných materiálov: tvárnice Ytong Statik PD 250mm, komín Schiedel UNI ADVANCED 140mm, špičkové 6k. kompozitné okná Rehau Geneo s montážou na pásky a osadením na profil proti premŕzaniu, okapový systém a strešná krytina Bramac Tegalit Star-čierna, strešné okno Velux. Nehnuteľnosť je postavená na mierne svahovitom, upravenom a oplotenom pozemku o rozlohe 364m2. Na pozemok je možný prístup z dvoch strán. Za pozemkom už len les. Top výhľady. Daná lokalita ponúka možnosť celoročného bývania. Na pozemku je už zrealizovaná prípojka elektriny 230/400V, vŕtaná studňa (23m)s pitnou vodou, základová platňa. Chata je momentálne vo výstavbe. Ponúka sa v stave uzatvorenej hrubej stavby ( okná , strecha, dvere, prípojky). Možnosť sa dohodnúť na dokončení. Prístup je celoročný.

FOTO sú vizualizácia.

 Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu

  In The City

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450

 

 

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
364 m2
Úžitková plocha:
75 m2
Plocha pozemku:
364 m2
Zastavaná plocha:
40 m2
Podlahová plocha:
40 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie
Internet:
nie
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti