Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

2 izbový INVESTIČNÝ byt 60,7m2- 2 balkóny Užhorod/Ukrajina

Ulica: Sobranetska
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária L&P Reality a maklér Katarína Šulcová Dvořáková vám ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe na ulici Sobranetsa v tesnej blízkosti centra a Slovenských hraníc. Ide o rozostavanú stavbu, ktorá bude dokončená v 3. kvartáli 2023.
Popis bytu v novostavbe:  Plocha 60,68 m2
                                          Poschodie 5 zo 7

Stav: Holobyt -  dokončovacie potery/ omietnuté steny
PRÍPRAVA na pokládku podlahových krytín, maloviek, osadenie kuch.linky, rozvodu elektriny, inštalovanie podlahového kúrenia alebo radiátorov- podľa želania, sanity v kúpelni.
Budova je MONOLITICKÁ-rámová, rám je z betónu, výplň tehlová. Prvé poschodie je určené pre obchody a kancelárie, ďalsie poschodia sú obytné.

Vybavenie: Plynový kotol 2 okruhový - samostatné kúrenie, plynomer, elektromer, vodomer, prívod vody. Prívod elektriny bez vnútorných rozvodov.

V prípade záujmu je možné odovzdať byt v stave na KĽÚČ, po odkonzultovaní predstáv a želaní kupujúceho v cene cca 10000 eur.

Lokácia:  Byt má výbornú polohu, v blízkosti sú škôlky, školy, univerzita, autobusová zastávka, nákupné centrum Dastor a na SK hranice je to 10 minút. Nádvorie bude vybavené detským a športovým ihriskom a oddychovou zelenou zónou.
Táto atraktívna investičná kúpa ponúka investorovi zaujímavú výnosnosť a návratnosť kúpou tohto bytu. V prípade záujmu je možné byt aj prenajímať. Po dohode zabezpečíme komletný servis súvisiaci s prenájmom. Je tu aj možnosť financovania bytu na splátky.
Cena bytu zahŕňa komplet právny servis v rámci legislatívy UA so zabezpečením obhliadky a právne ošetreného prevodu nehnuteľnosti na kupujúceho. Ak vás naša ponuka oslovila, kontaktujte nás a obhliadku aj kúpu sprostredkujeme k vašej spokojnosti.

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
60.7 m2
Úžitková plocha:
60.7 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Materiál:
tehla

Pozrieť na mape

Maklér

Šulcová Dvořáková Katarína

Šulcová Dvořáková Katarína

maklér

  • Deutsch
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti