Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Pozemky na výstavbu rodinných domov, Kechnec, všetky IS

90 €/m2
Ulica: Kechnec
Obec: Kechnec
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa dva pozemky na výstavbu rodinných domov v obci Kechnec. Obec je od Košíc vzdialená 22km s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Obec je veľmi obľúbená a vyhľadávaná pre široké možnosti pracovnej príležitosti v blízkom priemyselnom parku, kultúrnymi podujatiami usporadúvanými obcou, skvelým bývaním pre mladé rodiny s možnosťou využitia prechádzok do prírody a v obci je materská škôlka s vyučovacím jazykom anglickým. Možnosť dostupnopsti po ceste 1. triedy autom alebo prímestskou autobusovou dopravou alebo R4 z Košíc.  Pozemky sa nachádzajú v intraviláne obce, disponujú vlastnou prístupovou cestou z asfaltovej cesty o šírke 5m. Pri prístupovej ceste sú prípojky IS (obecná voda, kanalizácia a elektrina). Pozemky sú rovinaté, slnečné oplotené v tichej ulici mimo hluku z hlavnej cesty. .       

Pozemok č.1 - 944 m2 + podiel na prístupovej ceste 114 400 €

Pozemok č.2 -  878 m2 + podiel na prístupovej ceste 107 800 €

Poloha pozemkov zabezpečuje kľudné a tiché bývanie v blízkosti Košíc s dostupnosťou do mesta bez dopravných kolapsov.

 Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu

  In The City

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Doplňujúce informácie

Status:
zľava
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
878 m2
Plocha pozemku:
878 m2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti